Wie ben ik

Dit ben ik: Cynthia van Asselt

Van jongs af aan wist ik: ik wil interieurstyliste worden. Net als veel collega’s veranderde ik tig keer m’n eigen slaapkamer en droomde ik van hele woningen mooi maken. Mijn vader had zo zijn twijfels: is daar wel werk in? Inmiddels kan ik hem geruststellen. Sinds maart 2020 heb ik heel wat (nieuwbouw)woningen, winkels en kantoorpanden succesvol gestyled.

Na mijn studie kleur en interieurvormgeving aan het CIBAP in Zwolle wilde ik vooral veel kennis opdoen. Dus ging ik aan de slag in een interieurwinkel. Ik durf wel te zeggen dat ik daardoor alles van verf, raamdecoratie, behang, vloeren en gordijnen weet. En oog voor detail heb, voor onder meer de bediening van de raamdecoratie, voor de handgrepen van deuren, de sierlijsten voor het behang. In 2020 begon ik voor mezelf. Het klassieke verhaal: ik droomde ervan helemaal zelf het totaalplaatje te adviseren, een basis met mooie meubels en goede verlichting.

Dat is wat ik het liefste doe: interieuradvies van A tot Z. Het hele plaatje bedenken en uitvoeren, tot het afstylen aan toe. Handig voor jou: ik houd het overzicht en stuur de vakmannen aan.

Kleine waarschuwing voordat je mij inschakelt: ik ben een kleurrijke styliste. Ik werk graag met prints en een mix aan materialen. En verschillende stijlen. Maak combinaties die jij niet snel zou bedenken.

Ik ben niet trendgevoelig, heb niet één stijl, ik luister liever naar de klant. Aan de hand van jouw wensen maak ik op gevoel een goed plan, met meerdere keuzes. Uiteindelijk bepaal jij. Want het is jouw huis en jij moet je er thuis voelen.

Kleurrijke groet,

Cynthia van Asselt

Ps. Ik droom nog van het stylen van een restaurant. Wie laat mijn droom uitkomen?