Wie ben ik

Het gezicht achter Cis–advies is Cynthia van Asselt.

Met mijn ervaring als interieurstyliste op het gebied van interieur, styling en advies werk ik graag aan elke opdracht met enthousiasme, passie en creativiteit.

Ik heb van 2010 tot 2014 de studie kleur en interieurvormgeving gevolgd aan het CIBAP in Zwolle en heb vanaf 2014 tot begin 2020 in loondienst gewerkt als interieurstyliste. Daar heb ik ook de nodige ervaring op gedaan. Niet alleen op het gebied van advies en kleur, maar juist ook in veel verschillende materialen zoals vloeren, gordijnen, raamdecoratie, behang en verf.

Met deze kennis kan ik dus veel verschillende interieurvragen beantwoorden. Elke interieurvraag is er één, dat kan verschillen van; dat je de juiste kleur(en) of accessoires in het interieur mist. Of dat je op zoek bent naar de juiste indeling en sfeer in je bestaande / nieuwbouwhuis. Weer een ander is op zoek naar een compleet nieuw interieur, waarin er over alles wordt meegedacht. Bij elk idee / ontwerp heb ik als doel: Een thuis of plek creëren dat bij je past. Het gaat er niet om wat ik mooi vind, het gaat er om dat jij je er goed bij voelt!

Vaak weten klanten precies welke stijl of sfeer ze mooi vinden, maar vinden het dan lastig om dit te vertalen naar hun eigen ruimte / woning.

Waar ik blij van word? Is het meedenken met elke interieurvraag van de klant. Vaak merk ik dat de klant na het advies veel zin heeft om zelf aan de slag te gaan of dat ze niet kunnen wachten om het eindresultaat te zien. Dat heb ik precies zo, het eindresultaat zien geeft me een goed gevoel en maakt me trots waardoor ik weer veel zin heb om met de volgende opdracht aan de slag te gaan.

Kleurrijke groet,

Cynthia van Asselt